یکی از برنامه های سایت در تابستان 88 گسترده کردن بخشهای مختلف انجمن هست؛ الآن انجمن خیلی خلوته و این باعث میشه که اگه کاربری در زمینه ای تخصص داشته باشه و ببینه که محلی برای فعالیتش پیدا نمیکنه اینجا رو ترک کنه ...
این تاپیک به این دلیل ایجاد شده تا قبل از گسترده نمودن انجمن (طبق آنچه که در ذهن مسئولان و مدیران هست)، اگر کاربری محلی برای فعالیتش پیدا نمیکنه در اینجا گزارش بده تا در اسرع وقت محل درخواستی برای ایشان ایجاد گردد. در این صورت جلوی اشتیاق و انگیزه کاربران برای فعالیت گرفته نمی شه ...
:05: در صورت موافق بودن مسئولان سایت با قرار دادن بخش مورد نظر، خبر ایجاد آن در تاپیک " مهم : »» تغییر و تحولات صورت گرفته در سایت ([Only registered and activated users can see links]) " به اطلاع همگان میرسه.
موفق باشید
---------------------------
ویرایش: 12 بهمن 88
طی تغییراتی که در انجمن اعمال شد، شما شاهد گستردگی چشمگیر اون هستید ... برای مدتی کوتاه این تاپیک برای تکمیل بخش ها و انجمن های فروم به کار خودش ادامه میده...
Quantum
06-23-2009, 09:06 PM
بهتر است در تالار نرم افزاری بخشی با نام Mac ایجاد بشود نه برای فعالیت من بلکه نیمی از کاربران جهان از سیستم عامل مکینتاش استفاده میکنند .
Ali
06-23-2009, 10:07 PM
بله، بخشهای زیادی هست که باید ایجاد بشه ... اما الآن چون سیستم عامل یه بخش مجزا نیست این رو نمیشه گذاشت زیاد جالب در نمیاد ... شما پستهاتون رو در این قسمت ([Only registered and activated users can see links]) بذارید بعد همه رو منتقل میکنیم ..
3zar
01-29-2010, 01:53 AM
سلام تو همه فروم ها قسمت زبان از قسمت های دیگه جداست نظر من اینه یه قسمت جداگانه زبان درست بشه متاسفانه اینجا با ادبیات قاطیه :13:
دوم
یه قسمت گفت و گوی آزاد هم اضافه بشه
فعلا همینا
انشا الله به محض اینکه با فروم و اهدافش آشنا تر شدم نظرام رو میدم ! :04:
behnam
01-30-2010, 09:43 AM
با سلام خدمت شما
من به عنوان عضو جدید سایت پیشنهاد می دم تو بخش فیلم و سریال این تاپیک ها رو ایجاد کنید
دانلود زیر نویس
فیلم های ایرانی
فیلم های هندی
فیلم های درام و عاشقانه
فیلم های کمدی و خنده دار
فیلم های انیمیشن و کارتون
فیلم های اکشن ، ترسناک و تخیلی
سریال های آمریکایی (غربی)
سریال های کره ای (شرقی)
سریال های ایرانی
Ali
01-30-2010, 10:22 AM
سلام آقا بهنام
همه اینها وجود دارند!
برید به تب وارز warez
Ali
01-30-2010, 05:19 PM
سلام تو همه فروم ها قسمت زبان از قسمت های دیگه جداست نظر من اینه یه قسمت جداگانه زبان درست بشه متاسفانه اینجا با ادبیات قاطیه :13:
دوم
یه قسمت گفت و گوی آزاد هم اضافه بشه
فعلا همینا
انشا الله به محض اینکه با فروم و اهدافش آشنا تر شدم نظرام رو میدم ! :04:
سلام
مورد زبان .. حق با شماست میشه تخصصی تر بهش نگاه کرد. اما به شرطی که فعالیت مشهودی در انجمنش دیده بشه. در این صورت حتما زبان از ادبیات جدا میشه...
گفتگوی آزاد از بار تخصصی فروم کم میکنه ... چون فروم رو به صورت یه اتاق چت درمیاره ... حالا باز اگه دوستان دیگه با نظر شما موافق باشند این قسمت رو هم ایجاد میکنیم
unknown19
02-01-2010, 04:57 PM
با سلام خدمت مدیران محترم
در مورد بخش خودرو نظری داشتم و اینکه میشه در خوده بخش یک بخش اخبار دنیای خودرو و دیگری قیمت خودرو ایجاد کرد تا از اخبار و قیمت به روز خودرو بهره برد
Ali
02-01-2010, 11:22 PM
با سلام خدمت مدیران محترم
در مورد بخش خودرو نظری داشتم و اینکه میشه در خوده بخش یک بخش اخبار دنیای خودرو و دیگری قیمت خودرو ایجاد کرد تا از اخبار و قیمت به روز خودرو بهره برد
سلام
بله فکر خوبیه. اتفاقا خودم به این موضوع فکر میکردم ولی گفتم شاید دوستان مایل باشند که اخبار هر وسیله نقلیه رو در بخش خودش بزنند...
ایجاد شد...
insane
02-02-2010, 03:38 AM
سلام میشه قسمت هنر را یکم تغییر بدین:
خانه داری،هنرهای دستی،آشپزی(که خودش به چند بخش مثل کیک ها و..........تقسیم میشه)
ممنون از زحماتتون
insane
02-02-2010, 03:42 AM
سلام
مورد زبان .. حق با شماست میشه تخصصی تر بهش نگاه کرد. اما به شرطی که فعالیت مشهودی در انجمنش دیده بشه. در این صورت حتما زبان از ادبیات جدا میشه...
گفتگوی آزاد از بار تخصصی فروم کم میکنه ... چون فروم رو به صورت یه اتاق چت درمیاره ... حالا باز اگه دوستان دیگه با نظر شما موافق باشند این قسمت رو هم ایجاد میکنیم
سلام ببخشید که دخالت میکنم اما به نظر من نبودن بخش گفت و گوی آزاد بهتره چون در اون صورت تمام موضوعات بروز گفتگوی آزاد میشه و اصلاً به قسمت های دیگه تو جها نمیشه( به قول ناظم بار تخصصی فروم کم میکنه)
Ali
02-02-2010, 11:47 PM
سلام
به پیشنهاد کاربر خوب و گرامی سایت insane انجمن هنر از بخش "دیگر رشته ها" خارج و به عنوان زیر مجموعه انجمن "علم" به کار خود ادامه خواهد داد.
در بخش آشپزی در صورتی که استقبال خوبی به عمل آید زیر بخش هایی برای تفکیک غذاها به وجود خواهد آمد...
زبان انگلیسی هم همانند "هنر" به عنوان زیر مجموعه انجمن "علم" قرار گرفت.
بخش های این زیر مجموعه به مرور تکمیل خواهد شد...